Tjej med tonadbild.jpg

Pulsmätning: Konsult vs. anställd?

Vår inställning till arbete har förändrats över tid. Vi pratar idag om "the new rich" - och menar då ofta ett flexibelt schema. Men hur ser intresset för att vara frilansare och egen konsult ut bland utvecklare? Vi tog pulsen - och här har du resultatet.

Vi har tagit tempen bland utvecklarna. Hur ser intresset för konsultyrket ut? Vad är det som lockar? Om inte, varför vill man vara tillsvidareanställd? Bland de som är konsulter - vad är fördelarna och vilka utmaningar finns det?

Ladda ner pulsmätningen och ta del av resultatet.

Ladda ner Pulsmätning