Hands in the air.jpg
Wise IT

VÄLKOMMEN PÅ LANSERINGSMINGEL FÖR NYTT SPECIALISTVARUMÄRKE - DEV SEARCH!

När?

Den 19 mars, klockan 17.00-20.30

Var?

Sveavägen 13, vån 15, Stockholm

Det har äntligen blivit dags för oss på Wise IT att lansera vårt första specialistvarumärke. Vi har länge arbetat med rekrytering inom Software & Development och väljer nu att driva den delen av verksamheten i ett nytt eget varumärke – Dev Search! Kom och fira med oss!

DET HÄR ÄR DEV SEARCH

Dev Search är inte din vanliga rekryteringspartner. Vi älskar utveckling och hur specialister inom utveckling kan förändra företags och människors framtid – på riktigt. Vi vill vägleda utvecklare till deras nästa steg i karriären, oavsett om de söker nya utmaning nu eller när rätt möjlighet dyker upp. Och vi vill matcha dig som söker utvecklare med personer som har kunskaper, potential, värderingar och ambitioner som matchar just ditt företag.

Dev Search.png

LANSERINGSMINGEL!

Den 19 mars smäller det! Du är varmt välkommen att fira tillsammans med oss. Vi kommer bjuda på plockmat, bubbel, presentation och härliga diskussioner.

Passa på att nätverka med oss på Wise IT och Wise Group, våra kunder och våra kandidater!

Du är välkommen att ta med kollega eller att höra av dig med frågor i förväg till ida.akvist@wiseit.se

Vi ses den 19 mars!

Lanseringsevent Dev Search